Controleer de beschikbaarheid van klassieke verhuur voor ons Tiny House.

Voor weekenden of feestelijke weken, zie de verhuurpagina

Verplichte velden zijn gekenmerkt met *Reserveer van 1 beschikbare accommodaties.

Klassieke verhuur zijn beschikbaar voor de geselecteerde data

Een groot terras verwelkomt de bewoners, er is een tuinset geïnstalleerd en er zijn ligstoelen om uit te rusten met uitzicht op de vijver.

Helaas kunnen we onze dierenvrienden niet huisvesten.

Roken is in huis niet toegestaan. Wij bieden een boot om te wandelen of vissen op de vijver. Vissen is alleen toegankelijk voor huurders op de vijver.

We zijn ook gelegen langs Ravel Houyet-Rochefort, die wandelingen in nabijgelegen bossen mogelijk maakt. We zijn ook dicht bij het koninklijke kasteel en zijn uitgestrekte landgoed met een zeer gevarieerde natuur. U kunt een bezoek brengen aan de grotten van Han (10 km), het kasteel van Vêves (7 km), het kasteel van Lavaux Sainte Anne (7 km), het zeer mooie boekendorp in Redu (18 km), het ruimtecentrum (16 km). Als activiteit is er kajakken op de Lesse vanuit Houyet, een manege in Herock en kun je veilig fietsen op de Ravel. Wandelen brengt u naar hemelse plaatsen die wij huurders aanbieden.

Welkom in Vignée

Tiny House

Ongewone leefomgeving gelegen nabij de Lesse en een vijver. Het Tiny House ligt op honderd meter van het hoofdverblijf van de eigenaren, wat de relatie en beschikbaarheid van de eigenaren vergemakkelijkt.

De leefomgeving is gemaakt van lokaal hout en is van alle gemakken voorzien. Het water dat het huisje levert is natuurlijk drinkbaar en de stroom is 220 volt.

Er is een houtkachel geïnstalleerd en er is brandhout aanwezig. Alle benodigde keuken is ook aanwezig. Op de mezzanine staat een groot bed van 200 cm x 160 cm.

Sport en Toerisme

Zeer dicht bij een fietspad (Ravel) gelegen, kunt u daar mooie wandelingen maken.
Een vistocht in de vijver is ook mogelijk.

De charme van hout

De hut is gemaakt met lokaal hout van het familiebezit

Het interieur van dit charmante kleine huis zal u verleiden en u onderdompelen in een andere realiteit.

Dit kleine paradijs ligt niet ver van de E411.
Wat een zoete waanzin!
Welkom in de ruimtetijd … een ongewone plek waar tijd wordt onderbroken door de elementen … water, lucht, aarde en vuur en op het ritme van je observatie en je verbeelding.

Plaats

Zeer dicht bij een fietspad (Ravel) gelegen, kunt u daar mooie wandelingen maken.
Een vistocht in de vijver is ook mogelijk.

Wat onze gastheren zeggen ...

Te bezoeken in de regio ...

Rochefort is een Franstalige stad in België, gelegen in het Waalse Gewest in de provincie Namen, op de grens van Famenne, Calestienne en Ardenne.

Lavaux St Anne

View more

De grotten van Han

View more

Abdij van Rochefort

View more